ΙΕΚ EXELIXIS : ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΟΔΟΪΑΤΡΙΚΗΣ

Με πλήρη επιτυχία διεξήχθη στις 10 Φεβρουαρίου το σεμινάριο Ποδοϊατρικής στο ΙΕΚ EXELIXIS.

Με εισηγητές τον Γεώργιο Φ. Δαδίνο ΜD(Κάτοχο διπλώματος της Γερμανικής Εταιρείας χειρουργικής ποδοκνημικής και άκρου ποδός GFFC – Ειδικό Χειροπρακτικό – Ορθοπαιδικό Χειρουργό & τον Άρη Σπύρογλου PT – Mmanip Ther – OMT certified – Κάτοχο Διεθνούς διπλώματος Μυοσκελετικού Πόνου παρακολουθήσαμε ένα καθόλα ολοκληρωμένο σεμινάριο σχετικά με τις Αρχές της Ποδοϊατρικής.

Χωρισμένο σε δυο μέρη το θεωρητικό και το πρακτικό κομμάτι, μας μίλησαν για τις μυοσκελετικές παθήσεις άκρου ποδός και στο εργαστήριο ασχολήθηκαν με τις Τεχνικές Thrust, Level 1!

Οι συμμετέχοντες εκπαιδεύτηκαν στην βασική ανατομία του κάτω άκρου, στα στάδια της βαδισης, στην παθολογία του κάτω άκρου και στο πρακτικό μέρος μπόρεσαν να ασκηθούν σε μεθόδους κινητοποίησης ποδοκνημικής άρθρωσης, μεταταρσίων και στην ανάταση κάτω άκρου, όπως και στις βασικές αρχές μαλάξεων πέλματος.

Αυτά και πολλά ακόμη σημαντικά και απαραίτητα είδαμε και ακούσαμε από κοντά σε αυτό το τόσο σημαντικό σεμινάριο. Οι γνώσεις που οι παρευρισκόμενοι αποκόμισαν ήταν πολλές και αξιόλογες, πλήρως απαραίτητες για τον κλάδο της Ποδολογίας.

Στο τέλος του σεμιναρίου δόθηκε και πιστοποίηση.

Δείτε όλο το φωτογραφικό υλικό παρακάτω :